Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

Hírek

2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés.
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam.
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel.
A II. INTERDISZCIPLINÁRIS MAGÁNORVOSI FÓRUM 2013. április 11-14. között került megrendezésre Siófokon.
THE VERY FIRST "BEAUTY DAY" at KELEMED PLASTIC SURGERY IN HISTORICAL DOWNTOWN of PÉCS!
A kongresszus értékelése adatokkal és tényekkel!
Az ISAPS kétévente rendezi meg kongresszusát, melynek helyszínéül hagyományosan a szervezet aktuális elnökének (present president: Jan Poell) hazája szolgál. Ezúttal Genfben, a Nemzetközi Kongresszusi Központban (Svájc) került megrendezésre 2012. szeptember 04-08. között az ISAPS immáron 21. kongresszusa.
2012. augusztus 28-án elköltöztünk a Budapest, 12. kerület, Alkotás u. 53. sz alá, a MOM Parkban megnyílt új és exkluzív magánklinikára: a Fabian Anti-Aging Clinic-be.
2012. augusztus 01-től a konzultációs és a kontroll vizsgálati díjaink változtak, emelkedtek.
Védi a fiatalokat és tiltja az "agresszív" reklámozást az esztétikai műtétek új ausztriai szabályozása - számolt be az MTI.
Ez év tavaszán (2012. márciusában) Rómában alakult meg és tartotta első nemzetközi kongresszusát az International Society of Plastic Regenerative Surgery, rövidítve: az ISPRES.
A Macrolene-t, mely egy hyaluronsav tartalmú töltőanyag, a gyártó cég (Q-MED, Svédország) kiadott hivatalos közleménye szerint nem javasol mellnagyobbítás céljára alkalmazni.
2012. Március 29. - Április 01. között került megrendezésre az I. Interdiszciplináris Magánorvosi Fórum a siófoki Hotel Azúrban.
A PIP és a ROFIL mellimplantátumokkal kapcsolatos 10 leggyakoribb kérdésre adott választ a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság !
To all ISAPS members: the following 10 Frequently Asked Questions (FAQs) have been developed to help our members respond to patients' questions about the PIP implant controversy.
« 1 2 »