Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

plasztika.info.hu/blog

A NYÁR UTOLSÓ ÜZENETE

A nyár utolsó üzenete

TISZTELT HONLAP LÁTOGATÓK!


A plasztikai sebészettel kapcsolatos eredmények, események és hírek változatlanul nagy (?!), vagy túlzás nélkül állíthatom, hogy növekvő érdeklődésre tartanak számot!

Ezt az érdeklődést szeretném a plasztika.info.blog létrehozásával kielégíteni. Célom a heti rendszerességgel történő tájékoztatás.

Nem szeretnék senkinek sem csalódást okozni, ezért előre jelzem, hogy bulvár témákkal, bulvár stílusban nem foglalkozom, nem írok...

Kizárólag értékes, érdemi és új hírekkel és a hozzájuk fűződő, bizonyítékokon és tapasztalatokon alapuló magyarázatokkal fogok jelentkezni. Nem tudományos igényű magyarázatokkal, hanem közérthetően megfogalmazott tájékoztatásokkal.

Alapelvem a konzervatív stílusban megírt erkölcsös és etikus blog!

Ha Ön megtisztel figyelmével, akkor a megújult blogokat hétről-hétre hétfőtől olvashatja el: itt !

Kérem, ha kérdése, vagy ha téma javaslata van, ne habozzon megírni e-mailben a  kelemed@kelemed.eu címre!

Budapest, 2014. Augusztus 11.

Dr. Kelemen Ottó Ph.D.
plasztikai sebész szakorvos