Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

Rólunk írták

"Kedves Doktor Úr!

Köszönöm, hogy az elmúlt évben a műtéttel tejessé tette az életem. Azóta minden megváltozott, van önbizalmam és élvezem, hogy a ruháim jól állnak rajtam.
Az új esztendőre sok sikert, jó egészséget kívánok. Üdvözlettel: Sz.M."

------------------

"....végre láthattam tapaszok nélkül teljes egészében mindkét mellemet. Nem akartam hinni a szememnek, annyira szép kerek és feszes. Szinte hihetetlen, hogy abból a lógó borzalomból ilyen gyönyörű mellet tudott operálni. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel. Már csak azt várom nagyon, hogy meggyógyuljanak a sebek és már csak a szép, vékony, halvány hegek maradjanak. Nagyon hálás vagyok Önnek Doktor úr. Végre életemben először teljes értékű nőnek érzem magam.... KE"

------------------

" Kedves Doktor Úr!
Azért írok önnek, hogy el mondjam a fülem nagyon szépen gyógyul.  Nem olyan érzékeny mint egy két héttel ezelőtt.  Már bátran hozzá is merek nyúlni.Még azért fülpántban alszom egy pár hétig, mert ami biztos az biztos. Nagyon tetszik, elégedett vagyok  vele, és a környezetemtől is csak pozitív megjegyzést kapok. Persze nem utolsó sorban fel tűzött hajjal is tudok bárhova menni, ez nekem nagyon sokat számít. Még egyszer nagyon  köszönöm a munkáját.  M.S.R. "

------------------

mellnagyobbítás után...
Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon szépen köszönök mindent.

Örök hálával: S.né Sz. L.

------------------

komplikált  hasplasztika után:

Tisztelt Adjunktus Úr!
Hálás szívvel mondok köszönetet azért, hogy elvállalta a műtétet.
És ezerszer mondok köszönetet a sikeres műtétért és azért hogy meggyógyított.
Önben én egy kiváló, nagy tudású és lelkiismeretes orvost ismertem meg...

.....örök hálával és tisztelettel : M.L.né

------------------

egy komplikált helyreállító műtét után:

“Az élethez remény kell,
de a csodákhoz hit “

Hittel teli, Istentől áldott fáradozását ezúton megköszönve,
munkájához Isten áldását kérve, tisztelettel és köszönettel: H.M. (2006. január)