Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

ÚJ ARCFIATALÍTÁS: A JUVÉDERM VYCROSS

A Juvéderm hyaluronsav tartalmú töltőanyagait már évek óta használjuk az arc fiatalítására. A Juvéderm termékekkel jelentős tapasztalat áll rendelkezésünkre, és már rengeteg páciens elégedett a kezelések eredményeivel (ráncok, redők, ajkak, stb.).

A Juvéderm termékcsalád legfontosabb jellemzői: a magas minőség, a megbízhatóság, a tartós eredmények és végül de nem utolsósorban a „kényelem”, hiszen a hyaluronsav mellett tartalmaz helyi érzéstelenítőszert (Lidocain) is, mely miatt nem szükséges külön érzéstelenítést végezni az arcfiatalító kezelések előtt.

A Juvéderm töltőanyagok gyártója, az Allergan Corp. a közel múltban új termékcsaládot fejlesztett ki. A technológiai innováció lényege,  hogy új összetételű és új hatású töltőanyagokat állítottak elő, melyek használatával a hyaluronsavas arcfiatalítás új lehetőségei állnak rendelkezésünkre. Ez az új termékcsalád a Juvéderm Vycross Collection elnevezést kapta és 3 különféle, hyaluronsav alapú töltőanyagot tartalmaz: ezek a VOLBELLA, a VOLIFT és a VOLUMA.

A VYCROSS technológia legfontosabb tulajdonságai a következők: az eltérő szerkezetű, keresztkötésekkel stabilizált töltőanyagok külön-külön is, de egymással kombináltan is új  kezelési módszereket és eredményeket tesznek lehetővé! Tartósságuk optimális, továbbá a  kezeléseket minimális duzzanat követi, ezzel is fokozva a páciensek elégedettségét.

A VOLBELLA: elsősorban az ajak nyálkahártya ráncainak és a száj/ajak körüli finom ráncoknak, ill. a szem körüli finom ráncoknak a kezelésére alkalmas. De a másik két készítménnyel kombinálva, az arc más területein is fokozza a töltések hatását.A VOLIFT: főleg a közepes, a közepesen mély ráncok és redők kezelésére alkalmas. Leggyakoribb alkalmazási területe az orrszárny-szájzug közötti (nasolabialis) és a szájzug-áll közötti (marionette) ráncok és redők területe. De alkalmas kisebb arc kontúrhiányok korrekciójára is.

A VOLUMA: hatása az erélyes térfogatpótláson ( volumen= térfogat >> „voluma „ ) alapszik. Első sorban az arc középső harmadának a térfogatpótló kezeléseit végezzük vele: ide tartozik a szem alatti járomcsont területe, az orca területe, az áll és a száj közeli területek is.

Kiegészítő információk: a Juvéderm kezeléseket is konzultáció előzi meg, amikor a teljes arc értékelését elvégezzük, hölgyek esetében a homloktól a dekoltázsig, és kiegészítjük a kézhát bőrének vizsgálatával. A kezelési tervet ekkor állítjuk fel. Fotódokumentáció készül. A tényleges kezelés előtt egy tájékoztató-beleegyező elolvasása, aláírása is kötelező. A kezelések végeztével utasításokat és speciális jegelő zselét kap mindenki.

A Juvéderm kezelési díjak 1 ampulla töltőanyag beadása esetén:
60.000 Ft-tól !

A Juvéderm Vycross kezelési díjak 1 ampulla beadása esetén:
90.000 Ft-tól !