Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

SZÉPSÉGKOSÁR AJÁNDÉKUTALVÁNY: BEAUTY- BASKET

ÚJ SZOLGÁLTATÁS: BEAUTY-BASKET!

A SZÉPSÉGKOSÁR AJÁNDÉKUTALVÁNY

A "SZÉPSÉGKOSÁR" ajándékutalvány a Kelemed Plasztikai Sebészet legújabb szolgáltatása, melyet a közelgő ünnepi ajándékozási lehetőségek bővítése és színesítése érdekében vezettünk be.

A különféle, rövid idő alatt és járó betegként elvégezhető anti-aging (fiatalító) kezelések és beavatkozások esetében az ajándékutalványok standardizált és kedvezményes árakon nyújtandó szolgáltatásokat tartalmaznak.

Műtétek esetében a honlapunkon feltüntetett aktuális díjak az érvényesek, melyek minden esetben teljes körű és érték növelt és magas minőségű, kiemelkedő ár-érték arányú szolgáltatásokat tartalmaznak: további, járulékos és/vagy rejtett költségek nélkül!

A Kelemed Plasztikai Sebészeten forgalmazott gyógyászati segédeszközök és speciális bőrápoló kozmetikumok és hegkezelő készítmények is ajándékozhatóak.

Az ajándékutalványokon kizárólag a megajándékozott személy
neve és az ajándékozott szolgáltatás szerepel, annak értéke nélkül.
Az ajándékutalvány felhasználásának határidejét is feltüntetjük.

Önök döntik el, hogy mi kerüljön a Szépségkosárba!!

Az ajándékutalványok megvásárolhatóak személyesen a Kelemed Plasztikai Sebészeten: Budapesten és Pécsett.


Természetesen lehetséges az online vásárlás is, melyet a kelemed@kelemed.eu e-mail címen intézhetnek.


További tájékoztatást a titkárságon kaphatnak,
a
+36 30 577 5764 telefonszámon.


2012. november 11.

Dr. Kelemen Ottó Ph.D.
plasztikai sebész szakorvos