Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

ISAPS

Az ISAPS az angol rövidített neve a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaságnak: az INTERNATIONAL SOCIETY OF AESTHETIC PLASTIC SURGERY-nek.

Amit tudni érdemes az ISAPS-ról!

A tudományos társaságot 1970-ben alapították a világ vezető plasztikai sebészeti intézeteit irányító elismert plasztikai sebészek.

A társaság tagja lehet az a minősített plasztikai sebész szakorvos, akit 2 ISAPS tag ajánl felvételre, továbbá megfelel a tagság szigorú kritériumainak, és a társaság tagjai méltónak és alkalmasnak tartanak rá.

Az ISAPS-nak napjainkban 94 országból több mint 2.500 tagja van. Hazánkat jelenleg 6 szakorvos reprezentálja a társaságban.
További információ itt   >   http://www.isaps.org/find-a-surgeon

Az ISAPS céljai és feladatai között első és kiemelt helyen a beteg biztonság szerepel! Az ISAPS 2 évente tartja világ kongresszusát. A kongresszus szervezője az ISAPS elnökét adó ország. Ez az ország idén Brazília. Az ISAPS 22. kongresszusa 2014. szeptember 19-22 között kerül megrendezésre Rio de Janiero-ban. Jelenlegi  elnökünk Carlos Oscar Uebel Professzor Úr.

A kongresszusok közötti időszakban a társaság világszerte speciális, haladó szakmai továbbképzéseket szervez.  Magyarorszaágon 2011-ben Debrecen adott otthont a regionális ISAPS Course számára.

Az egészségügyi turizmus világszerte növekvő tendenciát mutat, amire az ISAPS által használt új megnevezés: „ kezelés külföldön ” . A „ treatment abroad „ meghatározás amiatt született meg, hogy tisztázza azt a félreértést, amit az eü. turizmus jelent. Aki külföldön esik át műtéten, nem kirándulásra és nyaralásra érkezik a cél országba. Természetesen lehetséges, hogy egyes beavatkozások és műtétek után, kellő mértékű gyógyultság
elérésekor a kezelő orvos szabad idős programokat is engedélyezzen. Célkitűzése a társaságnak, hogy segítséget nyújtson az eü. turizmusban résztvevőknek: a szakorvosoknak és a betegeknek is!

Az ISAPS speciális szakmai felelősségbiztosítást is nyújt tagjainak.

Az angol nyelvtudással rendelkező Érdeklődők a számukra nyitott honlapon felületeken értékes és részletes információkat olvashatnak a társaságról, a legfrissebb  eredményekről, fejlesztésekről, az egyes műtétekről és kezelésekről. Tanácsot kaphatnak az orvosválasztással, az eü. turizmussal kapcsolatban.

Részletes információ:       www.isaps.org

dr. Kelemen Ottó 2008 óta tagja az ISAPS-nak. 2008 óta részt vett minden ISAPS kongresszuson. 2010-ben San Fransisco-ban, majd 2012-ben Genf-ben  a kóros hegek kezelésével szerzett tapasztalatairól számolt be, poszter bemutatással ill. előadás tartásával. Kelemen dr adatai itt érhetőek el > http://www.isaps.org/find-a-surgeon/profile/1747/

Kérdése van?  Kérem írja meg a kelemed@kelemed.eu e-mail címre!

Any question? Please, dont hesitate! Just send an e-mail to kelemed@kelemed.eu and Otto Kelemen MD, PhD shall reply ASAP!