Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

Jogi szempontok

A honlapunk megtekintésével Ön elfogadja az itt olvasható, pontosan és egyértelmuen megfogalmazott ill. meghatározott feltételeket. Tisztelettel megkérjük azonban Önt, ha honlapunk tartalmával, stílusával, megjelenítésével nem ért egyet, hogy ne látogassa többet. Köszönjük!

A szerzoi jogvédelemrol (copyright)

Honlapunk teljes egészében szerzoi jogvédelem alatt áll. A tulajdonos (a Kelemed Kft.) elozetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmát, annak egészét vagy csak egyes részeit, részleteit, fényképeit, stb. letölteni, lemásolni, átruházni, terjeszteni, bármely módszerrel reprodukálni, ill. a saját, azaz a honlapot látogató személyes használatát meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, és azokat másnak vagy másoknak, vagy a nyilvánosság számára bármilyen módon elérhetové tenni. Tilos továbbá a honlapunkon megtekintheto mualkotások (az aRtmoszféra mikrogaléria rovatban lévo grafikák, ex librisek, festmények) fényképeinek bármilyen célból történo felhasználása!

A betegjogok védelmérol

Honlapunkon kizárólag az intézetünkben (Dr. Kelemen Ottó által) kezelt betegek fotódokumentációinak egyes részletei tekinthetoek meg, a betegek elozetes hozzájárulásával. A mutétek, beavatkozások és kezelések elott/után fényképein a betegek testének és/vagy adott szervének részletét mutatjuk csak be, az elért eredmények illusztrálása céljából. Minden olyan esetben, amikor a páciens azonosítható/felismerheto lenne egy-egy egyedi sajátosság (heg, tetoválás, stb.) alapján, azokat számítógépes módszerekkel eltávolítottuk, kitakartuk, megváltoztattuk. A változtatások a mutéti eredmények értékelhetoségét nem befolyásolják.

Az ajánlattételről

A honlapon olvasható, látható információk, adatok, feltételek és meghatározások, etc. kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és nem minosülnek ajánlattételnek. A feltételek, az árak megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

A személyes adatok védelméről


A vendégkönyv és az on-line levelezo rendszer (e-mail küldés) használatával (akár ajánlat, akár tanács vagy idopont kérés céljából) Ön hozzájárulását adja, hogy a honlap tulajdonosa ill. üzemeltetoje az adatrögzítéstol számított 5 évig az Ön adatait az alábbiak szerint kezelje: a megadott, rögzített e-mail címet vagy egyéb elérhetoséget kapcsolattartási és/vagy ajánlattételi célokra felhasználhatja. Abban az esetben, ha Ön rendelkezik üzenetének, ill. annak adatainak törlésérol, akkor azt a honlap kezeloje haladéktalanul elvégzi. honlapunk látogatottságának mérése, ill. informatikai támadások (hack, spam, etc.) és rosszindulatú bejegyzések elleni védelem céljából az Ön számítógépének IP címét 12 hónapig megorizzük.

Egyebekben az 1992. évi LXIII. tv., „Törvény a személyes adatok védelmérol és a közérdeku adatok nyilvánosságáról „ hatályos.

Egyéb jogi vonatkozások


A harmadik személy által a honlapunkról nyilvánosságra hozott és/vagy közzé tett adatokkal, közleményekkel kapcsolatban a tulajdonost és az üzemeltetot semmiféle felelosség nem terheli.

Dr. Kelemen Ottó,

a Kelemed Plasztikai Sebészet vezetoje.

Copyright: Kelemed Egészségügyi és Szolgáltató Kft., 1997-2009.