Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

ALL INCLUSIVE PLUS MELLNAGYOBBÍTÁS

ALL INCLUSIVE PLUS MELLNAGYOBBÍTÁS

2014. SZEPTEMBER 01-TŐL A KELEMED PLASZTIKAI SEBÉSZET (BUDAPEST) ÚJ SZOLGÁLTATÁST VEZET BE!

AZ „ ALL INCLUSIVE ” MELLNAGYOBBÍTÁS SZOLGÁLTATÁSCSOMAG TARTALMAZ MINDEN,  A MELLNAGYOBBÍTÓ MŰTÉTTEL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGET, A KONZULTÁCIÓTÓL A MŰTÉTET KÖVETŐ 30 NAPIG. VALÓBAN JÁRULÉKOS ÉS REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL !

A MŰTÉT ELŐTTI KIVIZSGÁLÁST AZ ALL INCLUSIVE CSOMAG NEM TARTALMAZTA, MIVEL ÁLTALÁBAN A BETEGEK/PÁCIENSEK ELINTÉZIK A KONZULTÁCIÓN ELŐÍRT
VIZSGÁLATOKAT.

A MŰTÉT ELŐTTI KIVIZSGÁLÁS MEGSZERVEZÉSÉT EGYRE TÖBBEN KÉRTÉK, MIVEL ÉLET- ÉS MUNKAKÖRÜLMÉNYEIK NEM TETTÉK LEHETŐVÉ AZ IDŐVESZTESÉGGEL JÁRÓ UTÁNJÁRÁST.

AZ „ALL INCLUSIVE PLUS„ MELLNAGYOBBÍTÁS CSOMAGSZOLGÁLTATÁS TARTALMAZZA A MŰTÉT ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES VIZSGÁLATOKAT IS!!
SÜRGŐSSÉGI FELÁR NÉLKÜL!

AZ ALL INCLUSIVE PLUS MELLNAGYOBBÍTÁS CSOMAG FELÁRA:

bruttó + 60,000 Ft.

A PLUS CSOMAG TARTALMA:

  • NAGY LABOR (VÉR ÉS VIZELET VIZSGÁLAT)
  • MELLKAS RÖNTGEN
  • MELL ULTRAHANGVIZSGÁLAT,  VAGY MAMMOGRÁFIA (MELL RÖNTGEN VIZSGÁLAT)
  • NŐGYÓGYÁSZATI SZŰRŐVIZSGÁLAT
  • EKG
  • ALTATÓ ORVOSI KIVIZSGÁLÁS

A VIZSGÁLATOK A RÓBERT MAGÁNKÓRHÁZ SZAKRENDELÉSEIN TÖRTÉNNEK, IDŐPONT ELŐJEGYZÉS ALAPJÁN (13. KER. BUDAPEST, LEHEL u. 59/C ).

A KIVIZSGÁLÁS EGYEZTETÉSE A KONZULTÁCIÓ SORÁN TÖRTÉNIK MEG: KELEMED PLASZTIKA, (13. KER. BUDAPEST, SZENT ISTVÁN PARK 17.).

AZ EGYNAPOS SEBÉSZET SZABÁLYAI SZERINT, HA A PÁCIENS ANNAK MEGFELEL,  AKKOR KÖZVETLENÜL A MŰTÉT ELŐTT MEGTÖRTÉNHET A KIVIZSGÁLÁS.

KÉRDÉSE VAN? KÉREM ÍRJA MEG!    a   kelemed@kelemed.eu címre

Budapest, 2014. augusztus 04.

Dr. Kelemen Ottó PhD
plasztikai sebész főorvos,
a Kelemed Plasztika vezető orvosa

Budapest, 2014. augusztus 04.

Budapest, 2014. augusztus 04.