Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

NAGOR mellimplantátumok

A Nagor rövid története

A Nagor-t 33 évvel ezelőtt, 1979-ben alapították meg az Egyesült Királyságban. Azóta is az egyetlen angol mellimplantátum gyártó cég, melynek egy-egy üzeme működik Közép-Angliában, ill. Skóciában. A folyamatos fejlesztések és a technológiai innovációk eredményeképpen ma már a világ több mint 60 országában jelen vannak a termékei, melyek megfelelnek az ISO 13485 és az EN követelményeknek, a CE minősítésnek (93/42/EEC). Az USA-beli FDA eü. hatóság ún. PMA vizsgálatán (=PreMarket Approval) megfelelt, így a Food and Drug Administration engedélyezte a Nagor mellimplanatátumok forgalmazását az Amerikai Egyesült Államokban.

Jelenleg az Egyesült Királyságban egy multicentrikus és prospektív klinikai vizsgálatot végeznek a cég szakemberei, melyben több mint 500 szilikon gél tartalmú mellimplantátumot viselő páciens vesz részt. A kutatás tervezett időtartama meghaladja a 10 évet. A vizsgálat célja, hogy minél pontosabb adatokat szerezzenek a Nagor mellimplantátumok minőségéről, tartósságáról, stb. A Nagor mellimplantátumok kizárólagos hazai forgalmazója a Planmed Kft.


A Nagor szlogenje

„ A beautyful fit „       =     „  Egy szép hozzáillő ”


A Nagor mellimplantátumok típusok

A Nagor is többféle mellimplantátumot gyárt. Kerek és anatómiai, ill. szilikon géllel vagy só-oldattal töltött mellimplantátumokat, különböző felszínnel és profillal. A CoGel érdesített felszínű, forma stabil, magas kohezivítású szilikon gél töltetű, kerek vagy anatómiai formájú implantátum család. Az új generációs termék az IMPLEO nevű kerek, érdesített felszínű, 360 fokos falvédelem technológiával gyártott, soft de forma stabil mellimplantátum, agyár adatai szerint 100 %-ra töltve. Az ún. GFX család egy régebb óta gyártott, standard érdesített felszínű, kerek, standard kohezív szilikon gél töltetű mellimplantátum.

Az ún. RGI nevű implantátumcsalád csak a felszín kialakításában tér el az előzőekben bemutatott GFX terméktől. A cég gyárt NaCl-oldattal töltött mellimplantátumokat is, azonban ezeket nem alkalmazzuk a Kelemed Plasztikai Sebészeten. A további termékportfolióban szerepelnek szövet expanderek, here-, lábszár-, arc- és fülimplantátumok is, továbbá Speciális szilikon vegyület tartalmú hegkezelő készítmények is.A Nagor mellimplantátumok cseregaranciája

A páciensek részére nyújtott garancia feltételei alább részletesen elolvashatóak az eredeti, angol nyelven megfogalmazott „ Nagor Enhance Warranty Program” magyarra pontosan lefordított változatában. Az egyes mellimplantátum gyártó cégek egymástól eltérő cseregarancia rendszert alakítanak ki. A Nagor garancia programjából kiemelendő, hogy nem csak a mellimplantátum falának károsodása (repedése, kilyukadása, szivárgása, stb.) esetén teljesít, hanem súlyos késői tokosodás (=capsularis contractura) esetén is.

További előnyt jelent a páciens részére, hogy az ép ellenoldali mellimplantátum cseréjét is finanszírozza a cég. A kezelő orvos egy ún. augmentációs igazolványt ad át a műtét után a páciensnek, mely tartalmazza a beültetett mellimplantátumok gyári etikettjét. Továbbá a mellimplantátumokat kísérő adatlapot kitölti és eljuttatja a Nagorhoz. Ily módon minden érintettnél regisztrálásra kerülnek az adott mellimplantátum felhasználásának adatai: a kezelő orvosnál, a forgalmazónál és a gyártónál (a központban). Ez a regisztráció alapfeltétele a garancia aktiválásának.1. ábra: A Nagor mellimplantátumok páciens garanciája
(forrás: www.planmed.hu)


A Nagor segítsége a PIP-mellimplantátumot viselők számára

A Nagor Ltd. és termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója, a Planmed Kft. (Budapest) a PIP-mellimplantátumot viselő páciensek és betegek (!) számára egy kedvezményes Nagor mellimplantátum ár kialakításával nyújt segítséget. Az aktuális kedvezményről a tisztelt páciensek a forgalmazónál és kezelő orvosuknál is tájékozódhatnak, ill. kérjük, hogy tájékozódjanak, mert az import termék árát a HUF/€ árfolyam változások szignifikánsan befolyásolják! Az eltávolított PIP mellimplantátumokat a Nagor-nak küldi el a műtétet elvégző szakorvos, és eleget tesz a a hazai eü. hatóság felé bejelentési kötelezettségének (EEKH) is.


A Kelemed Plasztikai Sebészet aktuális PIP-csere ajánlata

Az értéknövelt szolgáltatáscsomag díja: 550.000 Ft.

Tartalma: 1 pár Nagor IMPLEO mellimplantátum a szükséges méretben és profilban, 1 db speciális mellplasztikai melltartó, 1 db mellimplantátum stabilizáló pánt, minden klinikai (altatás, ápolás, műtő és munkadíj) díjjal. Járulékos költség nincs.


De a műtét előtti kivizsgálást nem tartalmazza a csomag!A Kelemed Plasztikai Sebészet által kínált Nagor mellnagyobbítási értéknövelt szolgáltatáscsomag

Az értéknövelt szolgáltatáscsomag díja: 750.000 Ft.

Tartalma: 1 pár Nagor IMPLEO mellimplantátum a szükséges méretben és profilban, 1 db speciális mellplasztikai melltartó, 1 db mellimplantátum stabilizáló pánt, minden klinikai (altatás, ápolás, műtő és munkadíj) díjjal. Járulékos költség nincs.


De a műtét előtti kivizsgálást nem tartalmazza a csomag!

A Kelemed Plasztikai Sebészet első helyen a Nagor IMPLEO mellimplantátumot ajánlja beültetésre !!

További információ:   www.nagor.com

Ha Ön a fenti (a teljesség igénye nélkül készült) összefoglaló elolvasása után nem kapott választ a mellnagyobbítással vagy az implantátumokkal kapcsolatos összes kérdésére, kérem írja meg e-mailben vagy tegye fel telefonon !

E-mail:  info@kelemed.eu

mobil: 30/997-0207