Hírek

A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA

2013-07-01
2013. Június 08-án Budapesten a TEOSYAL töltőanyagok forgalmazójának, a Planmed Kft.-nek a szervezésében került megrendezésre "A SZEMKÖRNYÉK MEGFIATALÍTÁSA" elméleti és gyakorlati továbbképzés. tovább »

Gyakorlati továbbképző tanfolyam

2013-06-03
2013. Május 31-én Budapesten került megrendezésre a Kreussler Pharma (Németország) és a hazai szakmai partnercég képviselőinek szervezésében a “Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában” című gyakorlati továbbképző tanfolyam. tovább »

Achieving Aesthetic results in breast augmentation továbbképzés

2013-06-03
2013. Május 18-án Budapesten a Mentor Worldwide LLC és a Magyarországon a Mentor mellimplatátumokat forgalmazó cég (a Puli Medical) szervezésében Alberto Rancati Professzor Úr (Argentína) tartott továbbképzést “ Achieving Aesthetic results in breast augmentation” címmel. tovább »

Creatív

artmoszféra

PERTHESE MELLIMPLANTÁTUMOK (MENTOR CSOPORT)

A Perthese mellimplantátumok története

A Perthese mellimplantátumokat a Perouse Plastie gyártja 1992 óta Franciaországban esztétikai és helyreállító műtéti felhasználásra. A több mint 20 éves múltra visszatekintő cég életében jelentős fordulatot és fejlődést hozott, amikor a Mentor (USA), a világ egyik vezető mellimplantátum gyártója lett a többségi tulajdonos. A Perouse Plastie 2001-ben elsőként nyitotta meg a minőségbiztosítást végző laboratóriumát Franciaországban.  A Mentor kutatás-fejlesztési eredményeit felhasználták az új Perthese mellimplantátum család gyártásakor. A Mentor kerek mellimplantátumaihoz hasonlóan a Perthese mellimplantátumokat is 4-féle, fokozatosan emelkedő profillal gyártják, széles méretválasztékban.
A Perthese mellimplantátumok széles választéka (kerek és anatómiai egyaránt) teszi lehetővé, a maximálisan testre szabható mellnagyobbítás tervezést.

A Perthese mellimplantátumok minősége

A Perouse Plastie mellimplantátumai teljesen megfelelnek az európai (CE) és a nemzetközi standardoknak. A kimagasló beteg biztonságra törekvés a cég törekvése. Ennek szellemében a Perthese mellimplantátumok gyártójának első garanciája: termékeinek kiemelkedően magas minősége. A retrospektív statisztikai adatok szerint 1994 óta az implantátumokkal kapcsolatos problémák gyakorisága 1.7 % alatt maradt. A késői tokosodás
(= kapszuláris kontraktúra) gyakorisága 0.4 % alatti az elmúlt évek adatai alapján. A Francia Egészségügyi Minisztérium laboratóriumában végzett összehasonlító mérések során a világon vezető 5 mellimplantátum gyártó termékei közül a Perthese mellimplantátumok fizikai tulajdonságai bizonyultak a legjobbnak (szivárgás, törés, szakadás, megnyúlás, rugalmasság, stb.).

A Perthese mellimplantátumok cseregaranciája

A Perthese mellimplantátumok életre szóló cseregaranciával rendelkeznek.
A cseregarancia a páciensek és a betegek biztonságát szolgálja és nem promóciós célú. A cseregarancia programban minden felhasznált Perthese
mellimplantátum díjmentesen és automatikusan részt vesz. A beültetéstől
számított 15 éven belül a kilyukadt, ill. károsodott falú mellimplantátumokat mindkét oldalon térítésmentesen kicserélik. A súlyos tokosodások (Baker III. és IV. stádiumban) esetén a mellimplantátumokat
a beültetéstől számított 10 éven belül kicserélik. A kivett mellimplantátumokat kifertőtlenítve és becsomagolva a mellimplantátum forgalmazójának segítségével a kezelő orvos küldi be a gyár laborjába viszgálatra, egy részletes szakorvosi lelet kíséretében. Ez a cseregarancia program a 2005 január 01. után beültetett Perthese mellimplantátumokra vonatkozik. Az életre szóló cseregarancia érvényesítésében a kezelő orvos közreműködik az itt nem említett esetekben. Ennek feltétele, hogy a páciens
a műtét évfordulóján ellenőrző vizsgálatra jelentkezzen panasz- és tünetmentes esetben is! Ellenkező esetben mind a gyártói, mind a kezelő orvosi cseregaranciát elveszíti!

Amire a  Perthese mellimplantátumok cseregaranciája nem terjed ki

  • A páciens elégedetlen az esztétikai eredménnyel és/vagy a mell méretével.
  • Csak a Perthese mellimplantátumok cserélhetőek ki Perthes implantátumra, más gyártó mellimplantátuma nem cserélhető ki a Perouse Plastie termékre.
  • A mellimplantátum beültetés azaz műtét közbeni megsérülése esetére.
  • A mellimplantátum sérülése zárt vagy nyitott (= műtéti) kapszulotomia (tokosodás miatt végzett beavatkozások) esetére.
  • A teljesen ép, ellenoldali mellimplantátum cseréjére.

További információk a Perthese mellimplantátumokról francia és/vagy angol nyelven itt érhetőek el >> www.perouseplastie.com

A KELEMED PLASZTIKA AJÁNLATA

ALL INCLUSIVE MELLNAGYOBBÍTÁS!!

PERTHESE MELLIMPLANTÁTUMOKKAL: 669.000 Ft 2014. május 01-től

JÁRULÉKOS ÉS REJTETT KÖLTSÉG NINCSEN!

A Perthese mellnagyobbítás-csomag tartalma:

2 db kerek Perthese mellimplantátum a szükséges méretben és profilban,
1 db sepciális mellnagyobbítás utáni melltartó a kért színben, 1 db implantátum stabilizáló pánt, konzultáció, műtét, ápolás, altatás,
varratszedés, kontroll vizsgálatok: a műtét utáni teljes gyógyulásig.

Kiegészítés 1.:
Az extra nagy méretű Perthese mellimplantátumok felára: 100.000 Ft

Kiegészítés 2.:
A műtét előtti vizsgálatok díjait a csomagár nem tartalmazza!

Kiegészítés 3.:
Az ALL INCLUSIVE PERTHESE MELLNAGYOBBÍTÁS
ára érvényes: 2013. aug. 01-től visszavonásig, ill. 300 Ft/ Euro árfolyamig !

Kiegészítés 4.:
Az árváltoztatás és a tévedés jogát fenn tartjuk!
A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek!

Budapest & Pécs, 2013. Augusztus 01.
Dr. Kelemen Ottó PhD
plasztikai sebész főorvos

Elérhetőségeink:    06/30 577-57-64 és 06/30 99-35-379

kelemed@kelemed.eu